Gå til hovedindhold

Høringssvar

Helhedsplan for Randersvej

Jeg er imod helhedsplanen for Randersvej.
Jeg er med på at der skal tænkes over støj og klimaløsninger, men er ikke enig i at det skal gribe så meget ind i et velfungerende boligkvarter. Vores område er populært for familier med børn. Husene er ikke voldsomt store, så prisen er stadig overkommelig for unge familier. Med de forslag der kommer om at rive mange huse ned ( der ikke er nedrivningsværdige) for at få plads til lejligheder og rækkehuse i ny og meget tæt byggestil, vil børnefamilierne søge væk fra kommunen. Jeg arbejder i Randers, de mærker allerede den store tilstrømning af unge familier. Jeg tænker den strøm tager til når huspriserne stiger endnu mere.
Jeg bor tæt på Nordvestpassagen og er bekymret for den skyggevirkning som bebyggelse i 3-4 etager vil give. Vi ligger nord for vejen og i vinterhalvåret vil vi ikke få solen at se i så mange timer. Og hvordan med trafikken. Andre boligkvarterer hvor der skudt etagebyggeri op er der kamp om p-pladserne og vejene svære at passere.
Min bekymring over fortætningen er også om vi er ved at nå et mæthedspunkt for lejligheder. Priserne er så høje at det ikke er for normale mennesker med en almindelig indkomst, og slet ikke på en SU. Jeg kan huske boomet for kontorbyggerier i 80´erne. Pludselig var der ikke flere der ville leje sig ind og mange kontorkomplekser stod tomme i mange år. Investorerne havde ikke tjekket om efterspørgslen var der, de drømte kun og guld og grønne skove til dem selv. Jeg er bange for det samme er ved at ske igen.
Jeg håber Aarhus byråd tænker sig om en gang til i samråd med brugerne af området.
Vh Dorthe Rasmussen
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Dorthe Rasmussen

Indsendt

30/05/2022 18:02

Sagsnummer

HS5529065

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Kommuneplan
Område
Midtbyen Skejby-Christiansbjerg
Hørings-id

H429

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ
Plan, Byggeri og Miljø
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand
Telefon: 89 40 44 00