Gå til hovedindhold

Høringssvar

Nej til helhedsplan!

Hvorfor fjerne velfungerende villaer, hvortil der er brugt tonsvis af materialer gennem de sidste 70 år, for bare at producere nye materialer i beton, glas, mursten og stål til nye bygninger, som kunne bygges mange andre steder, hvor man ikke behøver rive noget ned?

Hvorfor skal lejligheder per definition bygges så centralt som muligt, og villaer flyttes ud i byens periferi? Var formålet ikke at skabe mere diversitet i Aarhus by? Lykkes man med den nye helhedsplan, rykker man børnefamilierne ud fra de bynære kvarterer til de i forvejen stærkt uvarierede forstæder.

Vil man gerne fjerne de almindelige villaer og parcelhuse, så de få der er tilbage i Aarhus, bliver så eftertragtede, at almindelige mennesker ikke kan få råd til dem?

Giver letbanesystemet ikke rig mulighed for, at man kunne bygge 6-etagers lejlighedskomplekser uden for centrum? Eller skal letbanerne helst køre halvtomme, fordi alle skal bo i lejlighed inden for to stop fra banegården?

Lad os skabe en by, hvor der er plads til børnefamilier og ældre, samt naturskønne haver og ældre villaer i de bynære områder. Samtidig kan vi udbygge Aarhus med nybyggede kvarterer, med lejligheder og/eller villaer, der skaber en by med forskelligartede bydele der har hver sin historie og charme.

Jeg er imod den nye helhedsplan.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Mark Andersen

Indsendt

31/05/2022 09:10

Sagsnummer

HS3757654

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Kommuneplan
Område
Midtbyen Skejby-Christiansbjerg
Hørings-id

H429

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ
Plan, Byggeri og Miljø
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand
Telefon: 89 40 44 00