Gå til hovedindhold

Høringssvar

Helhedsplan for Randersvej

Jeg er imod helhedsplanen for Randersvej.

Christiansbjerg har en høj diversitet med almennyttige boliger, ejerlejligheder, rækkehuse og villaer af forskellig størrelse.
Området er beboet af borgere i alle aldre. Der tilflytter således også mange børnefamilier. Der er et godt miljø, hvor borgerne trives.
Helhedsplanen vil medføre mindre diversitet.

Planen vil medføre at der bliver færre grønne områder. Villaerne i området har en alsidig vegetation med træer, buske, stauder m.v., hvilket bidrager til et rigt fugle- og insektliv.
Blokkene der allerede er bygget ud mod Randersvej/Stockholmsgade viser, hvordan der bebygges meget tæt og der bliver ikke plads til meget grønt. Hvor der tidligere var haver, bliver der slet ikke tilsvarende grønne områder.

Selv om der laves P- kælder, kan jeg frygte at der bliver større problemer med parkering af biler, hvilket allerede nu er problematisk ift tidligere. Der vil også blive meget mere trafik på vores små veje, som også vil indvirke negativt på miljøet. Hvis helhedsplanen gennemføres, vil der blive endnu mere trafik og parkeringsproblemer.

Christiansbjerg er allerede blevet meget fortættet og jeg mener, det nu må stoppe, ellers ødelægges hele området. Der skal være plads til gamle villakvarterer, og hvis der presses flere højhusbyggerier ind, vil hele områdets charme forsvinde.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Anette Stokbro

Indsendt

31/05/2022 13:01

Sagsnummer

HS7697394

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Kommuneplan
Område
Midtbyen Skejby-Christiansbjerg
Hørings-id

H429

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ
Plan, Byggeri og Miljø
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand
Telefon: 89 40 44 00