Gå til hovedindhold

Høringssvar

At sløjfe kolonihaver er at gå den gale vej.

Biodiversiteten i vore byområder skal øges, hvilket vil være med til at øge forekomsten af bier, insekter og sommerfugle, som jo er livsgrundlaget for mange af vores fugle, Og vi, der har have i Kirkevangen Haveforening, gør rent faktisk og praktisk et stort arbejde hver eneste dag for at fremme netop biodiversiteten. Vi har 58 små havelodder, og kommunen vil gerne sløjfe godt 20% af kolonien og bygge huse på 3-4 etager i stedet!! For de fleste af os er kolonihaven i gåafstand fra vores lejligheder og er den mulighed vi har for ofte at komme ud i et lille stykke natur.
Derudover er vi i år (2022) af kommunen blevet pålagt at skulle kloakere samtlige lodder. Pengene låner Kommunen os (tak for det). Med renter kommer det til at koste omkring 125.000 kr. men tilskrivningen af værdi bliver kun ca. 70.000 kr. Hvad vil kommunen mon betale hvis …??
Desuden, hvem gider bruge et trafikknudepunkt som samlingssted? Når man ankommer til letbanen er det for at komme et andet sted hen og når man kommer tilbage er det for at komme hjem..
Derfor bevar vores kolonihaver og støt Trøjborg Fællesråds forslag.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

ulla holm

Indsendt

31/05/2022 14:56

Sagsnummer

HS4834810

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Kommuneplan
Område
Midtbyen Skejby-Christiansbjerg
Hørings-id

H429

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ
Plan, Byggeri og Miljø
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand
Telefon: 89 40 44 00