Gå til hovedindhold

Høringssvar

Klart nej til helhedsplanen for Randersvej

Til september er det tre år siden at jeg flyttede til Riisvangen med min lille familie. Vi valgte netop dette område for at få ro omkring os og brugte derfor vores hårdt opsparet penge på at købe et hus. Det sidste års tid har der været en del forstyrrelser i forbindelse med renovering af højhuset i Abildgade. Det har dog været tåleligt, men at Aarhus nu planlægger, at bygge tæt mere eller mindre i vores baghave, er en kæmpe stressfaktor for os som familie og vil påvirke skyggeforholdene i vores have markant. Det er dog ikke bare os det får betydning for, men også vores naboer og alle de mennesker som har deres fine små kolonihaver på den anden side af vores hæk. Kolonihaverne er tiltænkt borgere, som skal have et åndehul fra hverdage, når de bor i en storby med biler og mange mennesker omkring dem.
Aarhus kommune vil gerne være kendt som en god cykel by, men ved at samle endnu flere mennesker i et i forvejen lille, men trafikeret område, er det urealistisk at forestille sig, at det vil gavne cykellisterne. Tvært om vil der blive endnu mere trafik i et område, som i forvejen er hårdt belastet trafikalt og det er specielt bekymrende i forhold til skolebørnene på Skovvangsskolen. De er i forvejen udsatte.
Kære Aarhus kommune – alt handler ikke om økonomi og udvikling med store byggerier at promovere sig med – der er noget der hedder trivsel for borgere som bor her og har boet her i mange år. Det er trods alt for borgerne at Aarhus kommune er til for!
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Karin Breiner Henriksen

Indsendt

31/05/2022 21:35

Sagsnummer

HS7239009

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Kommuneplan
Område
Midtbyen Skejby-Christiansbjerg
Hørings-id

H429

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ
Plan, Byggeri og Miljø
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand
Telefon: 89 40 44 00