Gå til hovedindhold

Høringssvar

NEJ TIL HELHEDSPLAN FOR RANDERSVEJ - bevar kvarterets mangfoldighed, lys, ro og biodiversitet

Jeg er imod Helhedsplanen for Randersvej, men tilslutter mig i stedet høringssvar fra Christiansbjerg og Trøjborg Fællesråd.

Helhedsplanen vil føre til endnu flere biler og dertil øgede mængder trafik og parkerings-kaos. Helhedsplanen sikrer ikke, at infrastrukturen og parkeringspladser kan følge med.

Helhedsplanen lægger op til, at et stort antal villaer kan opkøbes og nedrives til fordel for etagebyggeri, hvilket vil have store konsekvenser for naturen, flora og fauna i det berørte område - jeg tror ikke på at ’lommeparker’ vil kunne erstatte villahaver.

Helhedsplanen vil resultere i et meget mere ensformigt udtryk i området, hvor den nuværende variation i kvarteret med en blanding af almennyttige boliger, villaer, rækkehuse og ejerlejligheder samt mange private haver og andre grønne områder vil mindskes.

Helhedsplanen mangler at tilgodese behovet for idræts-​ og kulturfaciliteter i området. Der er i forvejen stor mangel på idrætsfaciliteter til både børn og voksne, og dette problem vil øges med fortætningen.

Processen omkring udvikling af helhedsplanen har været uden reel brugerinddragelse, idet hele Risvangen ikke er blevet informeret og hørt undervejs i udviklingsarbejdet.

Jeg tilslutter mig høringssvar fra Christiansbjerg og Trøjborg Fællesråd.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Mette Okkels Hansen

Indsendt

01/06/2022 10:03

Sagsnummer

HS1505382

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Kommuneplan
Område
Midtbyen Skejby-Christiansbjerg
Hørings-id

H429

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ
Plan, Byggeri og Miljø
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand
Telefon: 89 40 44 00