Gå til hovedindhold

Høringssvar

Nej tak til helhedsplanen "Randersvej skal samle Christiansbjerg".

Som beboer på Christiansbjerg og i samme hus siden 1968 kan jeg slet ikke kende den måde vores kvarter bliver beskrevet i Helhedsplanen. I alle årene har jeg oplevet et stærkt sammenhold og godt naboskab og det frygter jeg ryger såfremt helhedsplanen bliver vedtaget. Her er lys og luft og her har mine børn haft en god og tryg opvækst.
Kan det virkelig være rigtigt at pengestærke entreprenører fremover skal sætte dagsordnen for vores område?
Når man ser på kortet og ser hvor der er udpeget områder med 3 - 4 etager, springer det i øjnene at 2 daginstitutioner og et botilbud til unge ligger det segment. Men kommunen har måske planer om at starte festen og sælge disse områder.? Der bliver jo næppe brug for institutionspladser fremover, hvis alle de nye boliger bliver små og delevenlige lejligheder, som vi har set blive bygget i nabolagene.
Der er ikke meget grønt over helhedsplanen og den store biodiversitet vi har nu, vil forsvinde, hvis der bygges tæt og højt.
Bekymringerne er mange og jeg håber at Århus Kommune vil gentænke planen og tage alle høringssvarerne alvorligt. Og fremadrettet ønskes mere og bedre information.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Jytte Nielsen

Indsendt

01/06/2022 20:35

Sagsnummer

HS9960218

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Kommuneplan
Område
Midtbyen Skejby-Christiansbjerg
Hørings-id

H429

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ
Plan, Byggeri og Miljø
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand
Telefon: 89 40 44 00