Gå til hovedindhold

Høringssvar

Nej tak til 'Helhedsplan som skal samle Christiansbjerg og Risvangen'

Jeg bor i en villa på en villavej i et villakvarter, hvor jeg har boet i 32 år. Vi er en familie som har boet med tre børn og brugt alle de faciliteter der er i vores kvarter – skole, daginstitution, sportsanlæg, skov, strand og indkøbsmuligheder. Vi har valgt at bo i et villakvarter uden boligblokke, da vi sætter stor pris på at der er udsigt til himmel og skov over hustagene. Der er stor beboerdiversitet og de mange haver skaber en god biodiversitet – hvilket vil ændres fuldstændig med fjernelse af villaer til fordel for blokbegyggelse. Det er jo ikke bæredygtigt!
Vi, og mange andre, har truffet et bevidst valg og ønsker ikke vores boliger byttet ud med høje blokke. Det er beskæmmende i en socialdemokratisk kommune, at penge betyder mere end beboerne aktive valg af bolig.

Der vil, med flerer boliger, være en øget tafik på villavejene. Beboerne i lejlighederne vil køre rundt i en evig søgen efter gratis parkeringspladser, hvilket allerede er tiltagende, efter betalingsparkerningen på Trøjborg. Det er jo ikke bæredygtigt !

Seneste tal fortæller os at der er ca 8500 ledige lejligheder i Aarhus pt og tilvæksten til byen ikke er lige så stor som forventet. Få nu lejet de ledige lejligheder ud, inden der bygges nye. Skulle tallene vende, kan man jo begynde at se på byggegrunde til boligblokke længere væk fra midtbyen og udbygge infrastrukturen. Det vil være bæredygtigt!

Der er større efterspørgsel på villabyggegrunde, så se på det, i stedet for.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Birte Aabentoft

Indsendt

01/06/2022 21:28

Sagsnummer

HS3538409

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Kommuneplan
Område
Midtbyen Skejby-Christiansbjerg
Hørings-id

H429

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ
Plan, Byggeri og Miljø
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand
Telefon: 89 40 44 00