Gå til hovedindhold

Høringssvar

RIISVANGEN ER VÆRD AT VÆRNE OM

Vi ønsker at bevare villaer til børnefamilier på Riisvangen og Christiansbjerg, og kan derfor IKKE tilslutte os den nye helhedsplan for Randersvej.
Vi bor på Riisvangen. Et område med grønne arealer, hvor vores børn kan mødes, hygge sig og spire deres egne grøntsager i baghaverne. Et område, hvor der er udsyn, og hvor vi alle kan færdes frit og trygt uden for megen trafik. Et område, der allerede rummer forskellige bebyggelser og fungerer som en god bydel for alle aldre. Området er anlagt helt tilbage i 1930érne – en have-by-del, som har så mange bæredygtige kvaliteter, der er værd at værne om.
Ved at lade den nye helhedsplan forandre området så drastisk som påtænkt, er der STOR fare for, at Aarhus vil miste en velfungerende og grøn del af byen. I den kommende politik for Bykvalitet og Arkitektur står der som ét af pejlemærkerne, at ”lokalt engagement skaber god bykvalitet”. Riisvangen rummer netop dette engagement og stærke fællesskaber med mennesker, som vil hinanden og Aarhus det bedste.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Henrik Jul Ebbesen

Indsendt

01/06/2022 23:18

Sagsnummer

HS5851108

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Kommuneplan
Område
Midtbyen Skejby-Christiansbjerg
Hørings-id

H429

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ
Plan, Byggeri og Miljø
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand
Telefon: 89 40 44 00