Gå til hovedindhold

Høringssvar

Mange er ikke imod at Aarhus udvikler sig langs letbanen og Randersvej

Jeg har noteret mig, at der laves facebook-grupper blandt modstanderne af områdets udvikling, hvor der deles tekster, som beboerne opfordres til at kopiere og indsende som høringssvar. Der findes ikke på samme måde organiserede grupper for det modsatte synspunkt. Det betyder dog ikke, at alle er imod at byen udvikler sig i området langs letbanen/Randersvej.

Jeg bor på Havtornvej 27 og er begejstret for den måde, som byen er kommet tæt på mit hjem med massere af nye butikker, restauranter og cafeer mv. i gå-afstand.

Jeg har dog en anke ift. de huse der ligger på Havtornvej, Klitrosevej m.fl. Jeg finder det urimeligt, at der ifølge udkastet må bygges 6 etager i området der grænser op til min baghave. Og kun 1 til 2 plan på min og mine naboers grunde. Jeg foreslår således, at villaerne Havtornvej 25 og 27 samt villaerne på Valnøddevej (de ulige numre som vist på illustration), der grænser op til Reginehøj-højhusene inddrages i området, hvor der må bygges mellem 3 og 6 etager. Det er således urimeligt, at vi som nogle af de eneste huse i området, kan ende med at være omkranset af højhuse med indkigs, skyggegener, og parkeringsudfordringer til følge.

Så kort og godt: Inddrag Havtornvej 25 og 27 samt Valnøddevej ulige numre i området, hvor der kan ske fortætning. Det skal samtidig fremhæves at disse adresser kun har ca. 250 meter til letbane-stoppet Randersvej/Stockholmsgade.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Steffen Damborg

Indsendt

02/06/2022 09:44

Sagsnummer

HS1860897

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Kommuneplan
Område
Midtbyen Skejby-Christiansbjerg
Hørings-id

H429

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ
Plan, Byggeri og Miljø
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand
Telefon: 89 40 44 00