Gå til hovedindhold

Høringssvar

Nej tak til helhedsplanen

Jeg er imod Helhedsplanen for Randersvej

Jeg har boet i kvarteret i mange år og nyder den diversitet, der allerede er i dag – en god blanding af parcelhuse, rækkehuse, ejerlejligheder og almennyttige boliger. Dette afspejler sig også i elevsammensætningen på Skovvangsskolen, hvor vores børn har gået. Her er er klassernes elever sammensat bredt, hvilket – alt andet lige – giver bedre forståelse og større tolerance overfor hinanden.

En udbygning som det foreslåede vil ligeledes forøge antal af biler på vore villaveje. Ud over øget forurening, påvirker det også trafiksikkerheden, og dermed trygheden i, at vore børn selv kan færdes i kvarteret. Allerede nu holder mange biler parkeret på vejene, og det giver mange farlige situationer med slalomkørsel f.eks. på Nordvestpassagen.

Et etagebyggeri vil herudover give store gener til de huse, der bliver nabo til byggeriet. Højhusene vil skygge for sol og lys i hus og haver i de omkringliggende parceller.

Jeg håber, Arhus Byråd vil tænke sig om endnu engang – og inddrage beboerne i området i disse overvejelser. Det synes jeg ikke har være tilfældet tidligere. Lad være med at ødelægge et hyggeligt og bynært kvarter med højhuse ad libitum.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Mette Poulsen

Indsendt

02/06/2022 09:58

Sagsnummer

HS9266646

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Kommuneplan
Område
Midtbyen Skejby-Christiansbjerg
Hørings-id

H429

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ
Plan, Byggeri og Miljø
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand
Telefon: 89 40 44 00