Gå til hovedindhold

Høringssvar

Nej tak til Helhedsplanen, ja tak til Fællesrådenes forslag

Jeg tilslutter mig høringssvar fra Christiansbjerg Fællesråd og Trøjborg Fællesråd af den 4. april 2022. Jeg deler fællesrådenes indsigelser, bekymringspunkter og forslag til ændringer.

Jeg deler bekymringen om den massive fortætning af velfungerende villakvarterer tæt på centrum med lys, luft, tryghed for børn og social balance, hvilket er ganske unikt og særdeles bevaringsværdigt. Området vil blive langt mindre attraktivt for familier ved at satse på en fortætning. Der vil komme øget forurening, flere biler, øgede problemer med parkering, mindre tryghed for børn. Aktuelt er området bebygget med attraktive, velfungerende og smukke villaer med grønne haver, og det er ligeledes miljømæssigt problematisk at nedrive en sådan boligmasse for at bygge nyt, tæt og højt.

Jeg håber, at Aarhus Kommune har større ambitioner for kommunens borgere. Jeg håber, at man vil lytte til os, der bor i områderne, og som har vores hverdag her. Jeg håber, at man vil huske på, at bekymringen om og modstanden mod fortætning var et centralt emne ved seneste kommunalvalg.

Mvh
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Mette Mose

Indsendt

02/06/2022 18:01

Sagsnummer

HS4582294

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Kommuneplan
Område
Midtbyen Skejby-Christiansbjerg
Hørings-id

H429

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ
Plan, Byggeri og Miljø
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand
Telefon: 89 40 44 00