Gå til hovedindhold

Høringssvar

Nej tak til helhedsplan Randervej!

Jeg tilslutter mig høringssvar fra Christiansbjerg Fællesråd og Trøjborg Fællesråd af den 4. april 2022. Jeg deler fællesrådenes indsigelser, bekymringspunkter og forslag til ændringer.

Jeg deler bekymringen om den massive fortætning af velfungerende villakvarterer tæt på centrum med lys, luft, tryghed for børn og social balance, hvilket er ganske unikt og særdeles bevaringsværdigt. Området vil blive langt mindre attraktivt for familier ved at satse på en fortætning. Aktuelt er området bebygget med attraktive, velfungerende og smukke villaer med grønne haver, og det er ligeledes miljømæssigt problematisk at nedrive en sådan boligmasse for at bygge nyt, tæt og højt.

Jeg håber, at Aarhus Kommune har større ambitioner for kommunens borgere. Jeg håber, at man vil lytte til os, der bor i områderne, og som har vores hverdag her. Desuden viser de nuværende tendenser af flere børnefamilier fravælger Aarhus, samt at der slet ikke er en befolkningstilvækst i byen, og derfor IKKE er brug for fortætning af velfungerende villa-områder.

Mvh Anne Louise
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Anne Louise Nielsen

Indsendt

02/06/2022 19:19

Sagsnummer

HS2626104

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Kommuneplan
Område
Midtbyen Skejby-Christiansbjerg
Hørings-id

H429

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ
Plan, Byggeri og Miljø
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand
Telefon: 89 40 44 00