Gå til hovedindhold

Høringssvar

JA til byudvikling med omtanke, NEJ til helhedsplanen.

Jeg tilslutter mig høringssvaret indsendt af Christiansbjerg Fællesråd og Trøjborg Fællesråd af den 4. april 2022. Jeg støtter fællesrådenes indsigelser og deler deres bekymringer omkring helhedsplanen.

Vores husstand, som tæller 2 voksne og 2 børn, er særligt bekymret for, at planen giver de såkaldte "developers" Carte Blanche til, fuldstændig og hensynsløst, at omforandre Christiansbjerg fra et velfungerende og charmerende villakvarter, til endnu en Ø med "dele-venlige familielejligheder" i form af højt etagebyggeri.

Vi mener, at eksemplerne på en sådan udvikling allerede er mange i Aarhus Kommune, og at det er tydelig, at det efterlader de ramte områder skamferede og uden at understøtte en divers beboersammensætning - snarere tværtimod.

Vores opråb er kun ét blandt mange, og vi håber at vores lokalpolitikere tager vores bekymringer alvorligt denne gang, så ikke også villaerne på Christiansbjerg erstattes af skamstøtter over en fejlslagen byudvikling, opført i flere etager og sat i sminket beton.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Rikke Knuth

Indsendt

02/06/2022 22:12

Sagsnummer

HS6146316

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Kommuneplan
Område
Midtbyen Skejby-Christiansbjerg
Hørings-id

H429

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ
Plan, Byggeri og Miljø
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand
Telefon: 89 40 44 00