Gå til hovedindhold

Høringssvar

Nej tak til helhedsplan

Jeg kan ikke tilslutte mig helhedsplanen.

Som beboer i området er det tydeligt for mig, at de gamle villakvarterer har en særlig værdi. Det er villaveje med naboer, der kender hinanden og oplever fællesskab. Det er veje, hvor børn leger sammen "på gaden", hvor trafikken er begrænset og hvor de mange haver bidrager med grønne oaser.

Ved at give mulighed for, at der kan bygges i 3-4 etager langt ind i disse områder, vil villavejene ændres til parkerings-potentielle veje, der vil været stigende gennemkørsel og trafik, og ikke mindst vil villaejernes oplevelse af at bo i et område, hvor man kender hinanden og passer på hinanden forsvinde. Med andre ord bliver de resterende villaer ikke længere attraktive for børnefamilier, der ønsker tætte naboskaber og gamle, frodige haver.

Endelig må det også fremhæves, at man som kommune ikke bør være historieløs eller reducere al historie til billeder på et arkiv. Risvangen er et unikt og velfungerende boligområde, der har en særlig historisk værdi. Som beboer i ældre (men ordentligt) byggeri mindes man om sin historie - og mærker værdien af at skabe liv i gamle rammer.

Derfor vil jeg kraftigt appellere til, at helhedsplanen ikke bliver godkendt i sin nuværende udformning.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Louise Nabe-Nielsen

Indsendt

02/06/2022 22:57

Sagsnummer

HS9608876

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Kommuneplan
Område
Midtbyen Skejby-Christiansbjerg
Hørings-id

H429

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ
Plan, Byggeri og Miljø
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand
Telefon: 89 40 44 00