Gå til hovedindhold

Høringssvar

Forslag til Lokalplan nr. 1173 - Nedrivning af seks boligblokke i Gellerup

Nej Tak til dette forslag

Det virker helt helt forkert af mange grunde.

For det første så ville nedrivningen og det følgende byggeri være en kæmpe klimasviner. Det er en fuldstændig blind handling alene af den grund.

Planen er baseret på forældede forestillinger om hvordan der er ude i Gellerup. Et forslag som dette kommer ud af at man ikke forstår området, og lader sig købe ind i den frygt der bliver spundet op om Gellerup og lignende områder. Der ligger en racisme indlejret i denne plan, også selvom man ikke længere omtaler Gellerup som en "ghetto".

Endnu mere absurd bliver det at der pt. kører en sag der skal afgøre lovligheden af den helhedsplan der ligger til grund for byggeriet. Denne sag skal afgøre om hvorvidt byggeriet er i strid med menneskerettighederne. Det giver jo derfor absolut ikke nogen mening at man skulle få lov til, eller igangsætte en plan, før man ved om den er i strid med de europæiske menneskerettigheder. Hvorvidt det er det eller ej, vil blive afgjort, men det virker rimelig ligetil. Man kan da ikke bare rive folks hjem ned og bygge nyt? Så skal man have en så god grund at den nok er for god til at være sand.
Don't do it.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Jens Højbøge Mosegaard

Indsendt

19/06/2022 10:08

Sagsnummer

HS7612703

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Lokalplan
Område
Brabrand - Gellerup
Hørings-id

H443

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ

Plan, Byggeri og Miljø

Karen Blixens Boulevard 7

8220 Brabrand

Telefon: 89 40 44 00