Gå til hovedindhold

Høringssvar

Forslag til Lokalplan nr. 1119 - Område syd for Mossøvej med etageboliger, erhverv og offentlige formål

Lokalplan 1119

Som ejer af virksomhed beliggende på Vejlbjergvej 31 indsendes hermed et høringssvar i forbindelse med lokalplanen 1119 på Latyrusvej.

I forbindelse med en gennemgang af lokalplan der er sendt i høring, har vi følgende bemærkninger:

Indledningsvist vil vi som naboer gerne tilslutte os den positive udvikling der sker i området og intentionerne i lokalplan forslaget der passer sig fint ind i området. Det er positivt at forslaget indbygger forskellige skalaer og volumen- og bygningsstrukturen derved opdeles, dette er med til at nedskalere projektet og indpasse det i området. Vi ser yderst positivt på en videreførelse af omdannelsesområdet og udviklingen i området.

I dag er naboarealerne udlagt til blandet bolig og erhverv og flere af ejendommene har miljøklassificeringer. Det kan ikke umiddelbart ses at det fremgår af planen, at der er taget hensyn til disse klassificeringer herunder støj, trafik mv. og afledt heraf hvilke afværge foranstaltninger der tænkes.

Der er i dag tung trafik på Mossøvej i forbindelse med daglige leverancer til erhvervsvirksomhederne, denne trafik vil være kritisk i forbindelse med etablering af nye boliger da kan ske en uhensigtsmæssig sammenblanding af trafik med risiko for personskade til følge, dette vil hindre virksomhedernes fremtidige drift.

Vi vil dersom naboer anbefale at der indtænkes en hensigtsmæssig afslutning af det samlede omdannelsesområde, hvorved der netop kan sikres en velfungerende udvikling og etablering af nye boliger. Ved at inddrage den sidste del op mod Vejlbjergvej kan der bl.a. sikres en hensigtsmæssig afslutning af omdannelsesområdet op mod den sidste erhvervsdel.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Karl Mikkelsen

Indsendt

10/11/2022 16:10

Sagsnummer

HS7559558

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Lokalplan
Område
Vejlby-Risskov
Hørings-id

H489

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ

Plan og Byggeri

Karen Blixens Boulevard 7

8220 Brabrand

Telefon: 89 40 44 00