Gå til hovedindhold

Høringssvar

Nedlukning af buslinje 22 er skidt

Jeg er tidligere psykisk syg og tidligere hjemløs. Lykken var stor da jeg hørte om Storby Landsbyen og den omvendte integration, hvor der var højt til loftet og plads til skæve eksistenser som har fundet tilbage til en tålelig tilværelse med fast bolig og i godt naboskab.

Århus Kommune var selv med inde over og sammen med SUS roste I det herude og klappede jer selv og hinanden på skuldrene. Sådan jeg hørte om stedet og derfor er det med stor skuffelse, at vi først forsømmes groft af en svindelsag i vores afdeling, derefter varsling om langvarigt byggeprojekt herude og nu vil I nedlægge busruten også, den eneste vi har adgang til.

For 6 år siden lagde man eksisterende ruter om hvilket også ramte beboerne herude og der er vitterligt kun rute 22 i nærheden.

Så med dårlige knæ, ryg og diverse skavanker som beboerne herude plages af, er det svært for mig og de 39 andre beboere at komme rundt uden busruten.

Vi har pt. mulighed for at tage bussen når vi handler eller skal på arbejde, til møde på kommunen eller til diverse behandlingsforløb mv. Uden busruten vil vi sådan set blive isoleret på marken, hvilket vil være katastofalt for mange af os, som i forvejen har svært ved at komme rundt.

Jeg håber inderligt, at I vil tænke jer om og prøve at finde jeres besparelser andre steder. Busruten er vores sidste livline til omverdenen.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Claus Andersen

Indsendt

08/11/2022 23:06

Sagsnummer

HS8845449

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Indkaldelse af ideer og forslag
Område
Hele kommunen
Hørings-id

H519

Kontakt

Teknik og Miljø

Økonomichef

Michael Johansson

Telefon: 8940 1550

Mail: mijo@aarhus.dk