Gå til hovedindhold

Høringssvar

Sparekatalog for Teknik og Miljø

Busrute 22

I forhold til busrute 22 vil det være en dårlig løsning at nedlægge ”ringvejs” bussen som betjener så mange borgere herunder ældre og især skolebørn og institutioner som bor i udkanten af Aarhus midtby.
Det skal gøres opmærksom på bus 22 omkring Toveshøj!
Fra februar 2023 flytter ”Stensagerskolen” ind på den gamle Tovshøjsskolen med over 100 ansatte. Det vil sige at de vil komme en del trafik i området især på Janesvej, med handicapbusser, taxa, og personale hvor området afd. 5 Toveshøj ikke er giret til flere parkeringsforhold end dem som allerede vil være stillet til rådighed på skolens område for personale og gæster til skolen. Derfor er det nødvendigt at det fortsat kører en bybus på Janesvej så de er mulighed for at tage bussen til arbejdet i stedet for bilen.
Toveshøjsskolens rummer i dag om eftermiddag og aftentimerne et rigt foreningsliv hvor hele byens aktører har forskellige aktiviteter i svømmehallen samt på fodboldsbanen. Samt de er rekreativt område hvor de er mange daginstitutioner fra hele byen som bruger bus 22 til dagsturer i Hasle Bakker.

Bliver konklusionen nedlæggelse af busrute 22 er det en mulighed for at man lader busrute 15 køre via Gudrunsvej til Lenesvej og videre til Janesvej og ud på Edwin Rahrsvej (Bazarpladsen).
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Anett Sällsäter Christiansen

Indsendt

13/11/2022 14:23

Sagsnummer

HS7772123

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Indkaldelse af ideer og forslag
Område
Hele kommunen
Hørings-id

H519

Kontakt

Teknik og Miljø

Økonomichef

Michael Johansson

Telefon: 8940 1550

Mail: mijo@aarhus.dk