Gå til hovedindhold

Høringssvar

Sparekatalog for Teknik og Miljø

Nedlæggelse af Linie 22

Jeg bor på Langenæs hvor der er mange ældre og gangbesværede.
Som almindelig velfungerende borger kan det synes som et lille problem at skulle gå fra fx. Augustenborggade og op til Harald Jensens Plads.
Dette er dog ikke tilfældet for mange af de beboere som jeg møder hver dag som venter på linie 22 ved den endestation i Augustenborggade 25.
De er ofte dårligt gående eller gangbesværede. Hvis man fjerner bussen vil de blive urimeligt indskrænket i deres muligheder i forhold til hvis skal Ankersgade Lokalcenter, til træning, indkøb eller være kulturel.
Alt sammen ting som er med til at holde dem i gang og give dem en udadvendt tilværelse uden for hjemmet. Det bør være en menneskeret også selvom man ældre.
Ved endestationen i Augustenborg 25 ligger er plejehjem som også benyttes af pårørende. Nedlæggelse af bus, kan gøre at beboere får færre besøg af pårørende og lignende.

Jeg håber inderligt at der kan findes en løsning så linie 22 kan bestå, eller man alternativt kan finde en mulighed for at fx. 5A slår et sving indenom Langenæs og forbi linie 22 endestation.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Ingrid Gam

Indsendt

16/11/2022 19:20

Sagsnummer

HS7400055

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Indkaldelse af ideer og forslag
Område
Hele kommunen
Hørings-id

H519

Kontakt

Teknik og Miljø

Økonomichef

Michael Johansson

Telefon: 8940 1550

Mail: mijo@aarhus.dk