Gå til hovedindhold

Høringssvar

Sparekatalog for Teknik og Miljø

Nedlæggelse af Buslinje 22

Buslinje 22
Vi fra Helligåndskirken er bekymret for den foreslåede nedlæggelse af linje 22, der passerer igennem Helligånds sogn fra området tæt på Vintervej/ Kornmodsbakken og til området ved Finnebyen/ Hammershusvej, i den anden ende af sognet, busruten har stoppested på Herredsvej tæt ved kirken, og giver således transportmuligheder for de mere end 1000 beboere der på ugentlig basis besøger de mange aktiviteter der foregår i kirken.
Specielt er vi bekymret for. at den eneste busforbindelse i Kalenderkvarteret og området omkring Kornmodsbakken og Vintervej, foreslås nedlagt til skade for mindre mobile ældre samt børn m.fl. forsvinder fra området.
Vi opfordrer til at kommunen revurderer beslutningsforslaget, og enten bibeholde buslinje 22, eller omlægge nogle af de andre buslinjer så de giver beboerne i hele Helligånds Sogn en reel mulighed for at benytte kollektiv transport til et af de centrale områder i Sognet, nemlig Torvet på Torpevænget hvor flere kulturinstitutioner findes (Kirke/ Bibliotek/ Kulturhus/ supermarked etc.)

Venlig hilsen
Erik Berre Eriksen
Formand for
Helligåndskirkens Menighedsråd
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Erik Berre Eriksen

Indsendt

23/11/2022 11:15

Sagsnummer

HS9444147

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Indkaldelse af ideer og forslag
Område
Hele kommunen
Hørings-id

H519

Kontakt

Teknik og Miljø

Økonomichef

Michael Johansson

Telefon: 8940 1550

Mail: mijo@aarhus.dk