Gå til hovedindhold

Høringssvar

Sparekatalog for Teknik og Miljø

Grundejerforeningen Kornmodsbakken anbefaler at bevare buslinje 22

Med 22’erens ene timeafgang i hverdagene har områderne omkring Kalenderkvarteret og Kornmodsbakken en busforbindelse i nærområdet. Nedlægges den, forsvinder den sidste bybus, som beboerne har nem adgang til. Det vil særligt ramme mindre mobile ældre og børn samt vores naboer i Storbylandsbyen Marienlystvangen, der ikke har nem adgang til kollektiv trafik.

Med 22’erens ringrute er der nem forbindelse til bl.a. en række skoler, uddannelser, plejehjem og kultur- og fritidstilbud, og den bliver brugt flittigt i myldretidstrafikken. For nogle borgere vil nedlæggelsen stærkt forringe deres adgang til kollektiv trafik. For andre vil konsekvensen være, at bilerne skal mere i brug.

At forslaget kun beskriver den gennemsnitlige belægning er et meget tyndt grundlag at træffe beslutning på. I det hele taget er forslaget meget dårligt beskrevet, og der er ingen beskrivelse af, hvilke konsekvenser nedlæggelsen vil have.

Vi opfordrer til, at linje 22 bevares, og at man ikke træffer forhastede beslutninger på et meget dårligt belyst grundlag.

Venlig hilsen
Bestyrelsen for Grundejerforeningen Kornmodsbakken, 8210 Aarhus V
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Søren Boisen

Indsendt

23/11/2022 21:45

Sagsnummer

HS2748675

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Indkaldelse af ideer og forslag
Område
Hele kommunen
Hørings-id

H519

Kontakt

Teknik og Miljø

Økonomichef

Michael Johansson

Telefon: 8940 1550

Mail: mijo@aarhus.dk