Gå til hovedindhold

Høringssvar

Sparekatalog for Teknik og Miljø

Nedlæggelse af buslinje 22

Gellerup Fællesråd har læst, at Aarhus Kommune har tænkt sig at nedlægge buslinje nummer 22. Det vil vi gerne indlægge en protest imod, især hvis der ikke straks følger en oprettelse af en ny busrute eller en ændring af eksisterende busrute, så dele af Gellerup-området ikke igen kommer til at opleve, at der ikke er busbetjening.
Det drejer sig blandt om beboerne på Toveshøj, som efter en periode på fem år uden busbetjening har været meget glade for den time-betjening, som linje 22 trods alt har givet. Det er især mange ældre beboere i afdelingen, som har tilrettelagt deres indkøb blandt andet i City Vest ved brug af bussen.
Det samme gælder også alle beboerne i Skovgårdsparken ned langs Sigridsvej. Her bor mange ældre, som benytter linje 22 til at komme ind til byen, så de ikke skal gå de 500 meter hen til linje 4A’s stoppested ved Tinesvej.
Kan nedlæggelsen ikke undgås – og kommer der ikke en anden busrute, så vil fællesrådet gerne anbefale, at der laves en omlægning af en af andre busruter i Gellerup, her tænker vi specielt på linje 15 – så flere kan få glæde af den busrute.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Helle Hansen

Indsendt

24/11/2022 09:41

Sagsnummer

HS2566314

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Indkaldelse af ideer og forslag
Område
Hele kommunen
Hørings-id

H519

Kontakt

Teknik og Miljø

Økonomichef

Michael Johansson

Telefon: 8940 1550

Mail: mijo@aarhus.dk