Gå til hovedindhold

Høringssvar

Lukning af musik og medieværkstedet og det kreative værksted i Malling

På et af de bofællesskaber jeg er afdelingsleder for, beskæftiges flere af borgerne ved musik og medieværkstedet og det kreative værksted.
Årsagen til, at borgerne er tilknyttet disse er, at de ikke kan rummes af nogle af de andre beskæftigelses muligheder i Aarhus kommune. Der er tale om sårbare borgere, der ikke kan være på Bøgeskovgård eller nord som er for store og uoverskuelige for dem., som har fundet en beskæftigelse, der er meningsfuld, hvor de samtidig producerer noget til gavn for fællesskabet. I forhold til musik og medieværkstedet, så spiller et af deres orkestre altid når vi holder fest. Det betyder at ikke blot dem der går på musik og medieværkstedet, men også en lang række af kommunens andre udviklingshæmmede borgere får mulighed for at spejle sig i mennesker, der ligner sig selv, og som har succes. Musik og medieværkstedet er bannerførere for de udviklingshæmmedes egenkultur. De giver de udviklingshæmmede håb og livskvalitet.
Hvis musik og medieværkstedet mister sin støtte, kan det ende med, at en vigtig del af kulturen forsvinder, men også at de berørte borgere kommer i mistrivsel, og udvikler sig, så de på længere sigt bliver, økonomisk tungere på kommunens budget.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Charlotte Ankerstjerne

Indsendt

11/11/2022 12:51

Sagsnummer

HS5160274

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Indkaldelse af ideer og forslag
Område
Hele kommunen
Hørings-id

H520

Kontakt

Tine Niemann

Telefonnummer:  41 85 83 69