Gå til hovedindhold

Høringssvar

Besparelse af Musik & Medieværkstedet

Jeg er opvokset med et massivt underskud på stimuli. Jeg har boet det meste af min ungdom i forskellige plejefamilier, med base i Bispehaven. Jeg var på vej ud af en kriminel vej, men fandt et sted jeg passede ind.
Et sted der kunne rumme mine skævheder og sætte mine talenter i rammer.
Da jeg startede på Musik & Medieværkstedet havde jeg store vanskeligheder ved at tage ansvar og sige min mening. I dag 18 år siden min STU praktik startede på Musik & Medieværkstedet, står jeg som kapelmester i THE MUMES. Vi spiller mange koncerter hver år, og er med til at udbrede handicappedes ret til kultur. Dét at være musiker har givet mig noget at stå op til. Igennem utallige koncerter har jeg fået opbygget et selvværd der gør at jeg kan hvile i mig selv. På Musik & Medieværkstedet kan man være den man er. Her er accept af hvem man er, hvad man kan og hvad man ikke kan. Her er man ligeværdige med både de andre og personalet - for her er man musiker og ikke handicappet eller kriminel. Min dagligdag er indrettet efter hvad og hvornår jeg kan overskue tingene. Vi spiller op mod 70 koncerter om året, og ikke én gang er jeg kommer for sent. Jeg kan klare opgaven fordi at det drejer sig om en succes i mit liv. Så er der så meget forskelligt jeg ikke kan finde ud af til dagligt, men det er ligegyldigt når jeg står på scenen - for det er jeg god til. Igennem det at være god til noget, har jeg fået mod på eksempelvis at få gjort noget ved min mundhygiejne. Mine tænder er væk af misvedligehold. Men fordi at der er folk det bakker mig op i mine talenter, har jeg fundet energien til at få gjort noget ved det, og er i gang med at få revet alle tænder ud, så jeg kan få gebis og smile til folk igen for første gang i mange år.

Skulle jeg på det almene arbejdsmarked og lave en opgave der ikke interesserer mig kommer jeg ganske enkelt ikke afsted. Jeg er bevist om at jeg er enormt behovsstyret. Og hvis ikke behovet er der, kan jeg ikke finde overskuddet til at gøre noget som helst.

Havde jeg ikke fundet et sted der kunne gøre en succes ud af mine færdigheder, var jeg uden tvivl fortsat ned af den forkerte vej og sad sikkert i fængsel i dag.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Sonni Adolf Blom Christensen

Indsendt

14/11/2022 13:02

Sagsnummer

HS4364149

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Indkaldelse af ideer og forslag
Område
Hele kommunen
Hørings-id

H520

Kontakt

Tine Niemann

Telefonnummer:  41 85 83 69