Gå til hovedindhold

Høringssvar

Et gulvtæppe til 7 millioner eller lukke musik og medie værkstedet. Hvad skal vi vælge?

Århus Kommune det er simpelthen en ommer. Gå venligst tilbage i tænkeboksen, og kig spareplanerne igennem en gang mere.

Det er urimeligt på et plan, som kun kan give en utrolig bitter smag allerbagerste i mundhulen på enhver, at I vil lukke et af netop de tiltag for mennesker med udviklingshandicap, som rent faktisk er en succes af format.
Musik og medieværkstedet er jo for pokker en spiller i denne verden, som er et flagskib for hvordan mennesker med udviklingshandicap kan bringes sammen, og gøre en forskel i verden. De er rollemodeller for hvordan man arbejder for, med og om mennesker med udviklingshandicap.

At I vil smide dem på gaden og sende alle brugerne ud i andre tilbud - som med SIKKERHED ikke er i nærheden af det niveau de har på Musik og Medieværkstedet - er så forkert en beslutning.

Og Århus kommune - I ved det jo godt. Stop nu med at sparke mere til dem, som i forvejen ligger helt nede under gulvbrædderne og gisper efter luft.

... Eller også skulle I droppe planen med at få skiftet det skide gulvtæppe til 7 millioner. De millioner kunne jo noget meget bedre i spareplanerne end blive brugt til at tørre mudder af på....
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Signe Naessing

Indsendt

14/11/2022 18:44

Sagsnummer

HS4646612

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Indkaldelse af ideer og forslag
Område
Hele kommunen
Hørings-id

H520

Kontakt

Tine Niemann

Telefonnummer:  41 85 83 69