Gå til hovedindhold

Høringssvar

Musik- og Medieværkstedet

Kære Aarhus Kommune,

Aarhus Kommune har altid proaktivt arbejdet med handicappedes trivsel. Forslaget om at lukke Musik- og Medieværkstedet indikerer desværre at dette ikke længere er tilfældet. Derimod indikerer det et skifte mod mere reaktiv behandling af mistrivsel fremfor proaktiv sikring af trivsel. Det er et slag imod Aarhus’ image – og jeg tvivler på, at det på den lange bane vil være en besparelse (følgeomkostningerne rammer i andre puljer, men der ses forhåbentlig holistisk på disse initiativer). En proaktiv, i modsætning til reaktiv, offentlige sektor har alle dage skabt mest værdi for pengene.

Aarhus Kommune forslår ovenikøbet at lukke det ekstremt veldrevne og værdsatte tilbud til handicappede, Musik- og Medieværkstedet. Det er et tilbud der er - og har været - drevet af ildsjæle, der knokler - og har knoklet - for at skabe et stærkt fundament med samarbejdspartnere i kommunen, i resten landet og i udlandet. Det er et setup der vil tage årtier at genskabe den dag det Aarhus Kommune realiserer, hvor stor en værdi tilbuddet skaber - og så endda for et meget beskedent beløb. For lad os være ærlige: det er håndører der kan spares på at lukke Musik- og Medieværkstedet! Selv i en tid, hvor hver en sten skal vendes, bør dette omkostningseffektive tilbud slet ikke være på tegnebrættet.

Vil Aarhus Kommune virkelige opgive den proaktive sikring af trivsel til fordel for en reaktiv behandling af mistrivsel?
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Christian Kjær

Indsendt

14/11/2022 21:10

Sagsnummer

HS8587354

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Indkaldelse af ideer og forslag
Område
Hele kommunen
Hørings-id

H520

Kontakt

Tine Niemann

Telefonnummer:  41 85 83 69