Gå til hovedindhold

Høringssvar

Bevar beskyttede værksteder

Folk med mentale handicaps har forskellige behov, men fælles for dem er, at de ikke altid kan lige så meget som en UDEN et handicap.

Nogle kan NÆSTEN lige så meget, andre overhovedet ikke.

Musik og medieværkstedet er et godt supplement til dem, der har svært med, at følge med i Samfundets vækst, stress, og jag.

Her arbejder der folk som normalt ville sidde der hjemme, eller normalt have et flexjob, på FÅ timer om ugen, og det gør de i samarbejde med faglærte musik og medielærere, som fungere som ledere i det daglige.

De forskellige handicaps kan bestå af:

Autisme (Kan ikke klare store forsamlinger, og kun SIMPLE opgaver)

ADHD/ADD: (Kan ikke klare store forsamlinger, og kun enkelte opgaver ad gangen.)

Skizofreni: (Mængden af mennesker kan håndteres, hvis det er under kontrol, men de kan kun koncentrere sig om én ting ad gangen, og bliver let usikker.)

Man skal i det hele taget bevarer Beskyttede værksteder som f.eks Musik og medieværkstedet, for der er BRUG for dem, så folk på førtidspension eller flexjob, stadig kan føle de er noget værd i samfundet, UDEN at være på arbejdsmarkedet officielt.

Jeg har selv i 2007-10 være på beskyttet værksted ifm. Jobtræning, og det var GULD værd, for mig som epileptiker, så jeg ikke bare blev KASTET ud på arbejdsmarkedet med det samme, - og jeg lærte mig selv at kende ud over lager og produktionshåndtering, - og fik oven i Truckcertifikat, desuden havde Jobtræningsværkstedet to fantastiske værkstedsledere, som ligesom hos Musik og Medieværkstedet, var fagudannet i deres speciale, så de kunne lære fra sig, og samtidig tag hånd om det enkelte menneske med handicap.

Så BEVAR DE BESKYTTEDE VÆRKSTEDER, "De yder en indsats som er GULD værd for mennesker, som ikke kan holde til det almindelige arbejdsliv eller som skal trænes op til det"

På vegne af 'Det Usynlige'

//Rasmus - Stifter
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Rasmus Svold

Indsendt

14/11/2022 22:55

Sagsnummer

HS2271409

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Indkaldelse af ideer og forslag
Område
Hele kommunen
Hørings-id

H520

Kontakt

Tine Niemann

Telefonnummer:  41 85 83 69