Gå til hovedindhold

Høringssvar

Værdighed kontra besparelser

Jeg arbejder til daglig med udviklingshæmmet ( gjort det i 22 år ) og sidder i bestyrelsen og koordinationsgruppe på Sølund musik festival.
Jeg bliver vred, ked af det og frustreret. Min fornemmeste opgave som pædagog, er at give de udviklingshæmmet et værdi liv og møde dem der hvor de er med de kompetencer de hver især bidrager med.
Århus kommune gør denne besparelse stik modsat. De lader ikke de udviklingshæmmet være en del af samfundet, men stopper dem i kasser, hvor de ikke får lov til at være det hele menneske
De skulle skamme sig.
Der er sket så meget positiv udvikling i de mange år jeg har været pædagog, men der er også sparet penge på det område i 22 år. Det kan ikke være rigtig, at de dejlige mennesker ikke skal have et liv med de ting som de elsker og holder rigtig meget af, bare fordi der sidder nogle mennesker der skal bestemme over deres liv. Det giver ingen mening.
At se den livsglæde stolthed udvikling, når de skønne mennesker giver den Max gas på Sølund Musik Festival gør mig pave stolt, at vi som samfund giver plads til dette, men det sætter I Århus kommune en stopper for.
Håber virkelig der findes en løsning på dette
Mvh Annemette
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Annemette Andersen

Indsendt

14/11/2022 23:51

Sagsnummer

HS7009014

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Indkaldelse af ideer og forslag
Område
Hele kommunen
Hørings-id

H520

Kontakt

Tine Niemann

Telefonnummer:  41 85 83 69