Gå til hovedindhold

Høringssvar

Påtænkt lukning af Musik og medieværkstedet

En lukning af musik og medievækstedet vil være helt katastrofalt. Jeg kender stedet og er kommet der som flittig gæst igennem mange år. Sidste år også som timeansat pædagog og nu i min fritid hvor brugere og jeg samarbejder om at lave podcast om handicap og seksualitet. Stedet er et helt unikt sted at være for såvel brugere som pædagoger. Her kan man være som man er og der bliver taget hensyn til hinanden. Jeg vil strække mig så langt som til at sige at sige at det virker som én stor familie. Her bliver det normale for amatører. Jeg har ydermere haft den store fornøjelse at anbefale The Mumes til flere fester på bosteder, private fester og håber da så sandelig at de kan komme og spille til min runde fødselsdag næste år.
Jeg har et indgående kendskab til Aarhus kommunes beskyttede værksteder. Ikke et ondt ord om disse, men netop den brugergruppe som til dagligt er på musik og medie, ser jeg ikke som som en god kombination.
Jeg er af den overbevisning at når man kan spille så mange koncerter og for så mange mennesker så er man noget helt særligt og fortjener at have et helt særligt tilbud. At få lov til at udtrykke sig igennem kreativitet og musik gør at disse mennesker vokser og kan ting som de ikke kunne før i tiden.
Rent økonomisk ser jeg også at det kun kan blive en katastrofe. Ingen at de nuværende beskæftigelsestilbud i Aarhus kommune vil kunne rumme så mange flere borgere og samtidigt skabe den ro og nærvær som brugerne af Musik og medieværkstedet har så hårdt brug for.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Suzan Lykke Mikkelsen

Indsendt

15/11/2022 16:54

Sagsnummer

HS9259191

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Indkaldelse af ideer og forslag
Område
Hele kommunen
Hørings-id

H520

Kontakt

Tine Niemann

Telefonnummer:  41 85 83 69