Gå til hovedindhold

Høringssvar

Stop lukningen af Musik- og medieværkstedet i Aarhus og Det kreative værksted!

Stop lukningen af Musik- og medieværkstedet i Aarhus og Det kreative værksted!

Begge steder er små trygge miljøer for 42 mennesker med udviklingshandikap, hvor de blomstrer og folder sig ud. De får selvtillid og selvværd. De bliver skabende og kreative og deltager aktivt i samfunds- og kulturlivet omkring dem, som kunsthåndværkere, som teaterskuespillere, som journalister, som musikere, der turnerer land og rige rundt og skaber glæde og livslyst, ikke bare for sig selv, men også for andre.
For dem er livet meningsfyldt og de betragter det, de laver på værkstederne som deres arbejde. De kommer nok aldrig ud på det andet arbejdsmarked, det som du og jeg er en del af. De er hverken omstillingsparate, selvkørende eller for den sags skyld særligt robuste. Undtagen når de kan være en del af det fællesskab, de har bygget op.

En lukning af Det kreative værksted og Musik- og Medieværkstedet bidrager med 300.000 kr. og vil utvivlsomt koste langt flere ressourcer at skulle overflytte de 42 sårbare mennesker til nye, ukendte tilbud. Deres vej til arbejdsmarkedet er som sagt tvivlsom.
Ville det ikke være skønt, hvis vi kunne finde de penge på en anden måde?
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Charlotte Sabro Dybdahl

Indsendt

16/11/2022 10:22

Sagsnummer

HS0657059

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Indkaldelse af ideer og forslag
Område
Hele kommunen
Hørings-id

H520

Kontakt

Tine Niemann

Telefonnummer:  41 85 83 69