Gå til hovedindhold

Høringssvar

Bevar Musik- og Medieværkstedet

På Diakonhøjskolen har vi gennem de sidste år haft et spændende og givende samarbejde med Musik- og Medieværkstedet. Vores studerende på Diakoni og Socialpædagogik har været gennem nogle spædende forløb med brugere fra værkstedet og pædagoger herfra. De studerende er kommende fagpersoner ind i den socialpædagogiske praksis, og samarbejdet med M&M-værkstedet har været med til at kvalificere de studerende på flere måder. De har bl.a. fået indblik i et enestående tilbud til voksne med udviklingshæmning, som kan noget særligt inden for musikken og empowerment. Musikken forbinder mennesker på tværs af alder og handicaps.
Derudover har de fået kendskab til nogle borgere og en målgruppe, som trods handicap har særlige talenter dvs. nogle borgere som kan være de studerende en masse. Dette kendskab har nedbrudt fordomme og åbnet nye perspektiver på målgruppen.
Vi sætter stor pris på samarbejdet og vil som uddannelsesinstitution mangle samarbejdspartnere som M&M-værkstedet, da det er et unikt sted med særlige muligheder.

Artiklen her taler sit eget sprog ift. hvor givende et samarbejde vi har: https://skanderborgliv.dk/artikel/rollerne-er-byttet-om-derfor-varmer-natalie-og-frederik-op-for-birthe-kjær-på-sølund

- Katrine Graversen, underviser på professionsbacheloruddannelsen i Diakoni og Socialpædagogik, Diakonhøjskolen

Det vedhæftede billede er fra Sølundfestivalen 2022, hvor socialdiakon-studerende Frederik (t.v.) gav den gas på scenen med Danny, som er udviklingshæmmet og guitarist i The Mumes. Foto: Bettina Sønderskov
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Katrine Graversen

Indsendt

16/11/2022 11:19

Sagsnummer

HS7284921

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Indkaldelse af ideer og forslag
Område
Hele kommunen
Hørings-id

H520

Kontakt

Tine Niemann

Telefonnummer:  41 85 83 69