Gå til hovedindhold

Høringssvar

Lukning af Musik og Medieværkstedet - En fejl!

Kære jer der tager beslutninger for andre!

Ta' et kig rundt på vores alles verden, har den brug for mindre fællesskab? Nej!
Har vores dagligdag brug for fællesskab og fordybelse? JA!
Er der nogen som har brug for faste rammer? Ja, der skrives sågar "Antallet af aarhusianere, der har behov for socialfaglig hjælp, stiger med mere end det dobbelte af befolkningstilvæksten"

Hvorfor så fjerne et tilbud som dette? Hvorfor ikke optimere dette tilbud? Dette tilbud sætter det social/specialfaglige på verdenskortet. Har I overhovedet sat jer ordentlig ind i, hvad dette tilbud kan give brugerne og hvad det giver jer som kommune?

Min erfaring med Musik og Medieværkstedet er at det hjælper brugerne og giver mere end bare et tilbud i hverdagen for disse brugere!
De har været et kæmpe drive og det Musik og Medieværkstedet har formået i de sidste 10 år, med bl.a. deres samarbejde med Sølund festivalen, er stort! De har været med til at binde flere personer med social/specialfaglige behov sammen, sammen om musikken. Det er personer både fra ind- og udland, det såkaldte MUE (Music Unites Europe)!

De sidste år, har det været Musik og Medieværkstedet, som har haft andre spændende projekter. Dette ville være en skam at lukke det ned, både for brugerne og for kommunen!

Optimer det og ikke luk noget ned som virker.! Det kan kun være dyrere at lukke noget ned, for så at se, at det var en fejl, hvilket det ville være. Det bliver så endnu dyrere at åbne et nyt og lignende tilbud.
Jeg ville ønske at I kunne komme på tur rundt på de fleste bosteder, tilbud og ikke mindst Sølund festivalen, for at se hvad musik gør for netop disse mennesker! Følge Musik og Medieværkstedets arbejde i det daglige og hvad de opnår og formår i løbet af et år.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Mikkel Holm

Indsendt

16/11/2022 16:13

Sagsnummer

HS3843141

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Indkaldelse af ideer og forslag
Område
Hele kommunen
Hørings-id

H520

Kontakt

Tine Niemann

Telefonnummer:  41 85 83 69