Gå til hovedindhold

Høringssvar

Høringssvar til forslaget vedr. opsigelse af aftale med Musik- og Medieværkstedet

Det er meget trist, at I bl.a. påtænker at spare Musik- og medieværkstedet væk. Jeg er svigerinde til "H", der har sin dagligdag på Musik- og medieværkstedet. "H" har prøvet andre beskæftigelsestilbud og praktikker, men det han brænder for og det der motiverer ham er musik. Han er enormt musikalsk og forstår sig på rytmer. Han stråler, når han spiller trommer, og han er god til det.

På Musik- og medieværkstedet får han lov til at gøre det han er god til i et fællesskab der rummer ham og hvor han er tryg ved at være. Han og de andre der er ansatte der, har brug for trygge og overskuelige rammer. Og de er der med samme interesse for musik og medier. Det giver en unik fællesskabsfølelse og holdånd, når man deler samme interesse. Når man får lov til at gøre noget man er god til, føler man at man bidrager til samfundet. Handicappet eller ej, alle har ret til at opleve at føle sig nyttig og at man hører til et sted. "H" og andre handicappede har ikke selv kundskaberne til at råbe op, derfor må vi som pårørende gøre det, så de ikke bare er en brik i puslespillet, men bliver hørt som de mennesker de er og med de behov de har.

Hvis "H" skal ud i et andet kommunalt tilbud, vil det i høj grad påvirke hans identitetsfølelse og han vil ikke i nogle andre tilbud opleve at have et arbejde der er så meningsfuldt for ham, og hvor han får lov til at lave noget han synes er fedt og som han er god til.

Det vil være et stort tab, at lukke Musik- og medieværkstedet, både i et større perspektiv, men også for de enkelte mennesker der har deres daglige gang der. Det kan give andre udfordringer, som på den længere bane vil have konsekvenser økonomisk og menneskeligt.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Anette Maj Joolaei

Indsendt

16/11/2022 22:57

Sagsnummer

HS8916881

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Indkaldelse af ideer og forslag
Område
Hele kommunen
Hørings-id

H520

Kontakt

Tine Niemann

Telefonnummer:  41 85 83 69