Gå til hovedindhold

Høringssvar

Musik og Medieværkstedet

Det er helt urimeligt at lukning af Musik og Medieværkstedet er kommet med i Århus Kommunes spareplaner i forbindelse med budgetforhandlingerne. Alle der har oplevet de dygtige udviklingshæmmede musikere i "The Mumes" må protestere over disse planer. Bandet arbejder hårdt året rundt med at spille på bosteder og handicapfestivaler som Sølundfestivalen, hvor de inspirerer andre handicappede til at spille og synge. Musikalitet har ikke nødvendigvis noget med intelligens at gøre - man kan simpelthen ikke høre at "The Mumes" har nogen som helst udfordringer! De tjener selv penge til huslejen i Musik og Medieværkstedet ved at spille jobs som ethvert andet orkester.
Bandet hed tidligere "Øl, pølser og popcorn (ØPP)", og har været hele Danmarks socialpædagogiske flagskib, der turnerede i hele verden - Japan, Australien, m. fl. under ledelse af Brian Laurie der startede orkestret på Lyngåkollegiet sidst i '80erne.
"The Mumes" og Musik og Medieværkstedet ledet af Jesper Gadegaard er en kulturinstitution i Århus med en lang historie, der signalerer, at her behandler man handicappede med ligeværd og respekt!
Find pengene et andet sted eller udskyd nogle bygge og anlægsprojektor!
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Morten Overlade

Indsendt

17/11/2022 20:58

Sagsnummer

HS1098326

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Indkaldelse af ideer og forslag
Område
Hele kommunen
Hørings-id

H520

Kontakt

Tine Niemann

Telefonnummer:  41 85 83 69