Gå til hovedindhold

Høringssvar

Hjerneskadeforeningen skal beskæres med 300.000 kr.

Jeg er ugentlig bruger af Hjerneskadeforeningen efter en erhvervet hjerneskade. Jeg mødes bl.a. fast med en gruppe mennesker, som jeg har lært at kende i et tidligere forløb. Vi taler bl.a. om alt det “normale” mennesker ikke forstår og om alt muligt andet. Vi har stor glæde af hinanden og er blevet vigtige personer i hinandens liv. Vi har mødtes nu i 2 år og er vældig glade for at være hos Hjerneskadeforeningen. Et sted som vi alle kender og er trygge ved og hvor personalet er klar med hjælp hvis vi har brug for det. Jeg kan ikke overskue, hvad der sker, hvis vi mister muligheden for at mødes fast her.
300.000 kr. som skal spares, er mange penge for en lille forening, som gør et stort stykke arbejde. I forvejen er det mit indtryk at foreningen “kører på pumperne”. Der er intet overflødigt personale. I forvejen skal foreningens medlemmer selv stille borde på plads, rydde op, vaske op og sætte service på plads osv uanset om vi låner et lokale eller betaler for at gå til undervisning.
I min optik burde Aarhus Kommune i stedet støtte med flere penge til Hjerneskadeforeningen, så vi, der lever med en hjerneskade, kan få flere muligheder for undervisning, så vi stadig kan have et liv, der er værd at leve.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Birte Hansen

Indsendt

18/11/2022 13:25

Sagsnummer

HS1555377

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Indkaldelse af ideer og forslag
Område
Hele kommunen
Hørings-id

H520

Kontakt

Tine Niemann

Telefonnummer:  41 85 83 69