Gå til hovedindhold

Høringssvar

DET KREATIVE VÆRKSTED

LUK IKKE DET KREATIVE VÆRKSTED
Gennem 8 år har jeg fulgt arbejdet på Det kreative værksted (DKV) og den store indsats de gør, for at aktivere borgere med funktionsnedsættelse på værdig og varm vis. Jeg har den største respekt for den faglighed og det rum, der er på DKV, det er rørende at se hvordan brugerne bliver aktiveret og set.
Medarbejderne på DKV er utroligt dygtige og dedikerede.
Der er en særlig ånd på dette sted og en stor specialviden om en meget særlig borgergruppe, som ikke bør gå tabt i forsøg på at spare penge.

Hvad koster værdighed?
En stor kommune som Aarhus bør vel have forskellige tilbud til denne sårbare borgergruppe. DKV er ikke et stort sted, men et lille og ganske særligt sted.
DKV har skabt noget som byen inviteres ind i og på respektfuld vis er brugerne altid i centrum.
Denne gruppe af borgere som ellers er usynlige i vores samfund har på DKV et helle, et sted hvor de fungerer og det er imponerende, hvordan de rækker ud til lokalområdet - det betyder at der arbejdes målrettet med projekter, der arrangeres ferniseringer, "åbent hus arrangementer", teaterforestillinger og meget mere som giver mening for brugerne og som imponerer. Her er et tilbud som giver værdi i hverdagen for brugerne og hvor denne gruppe borgere agerer med omverdenen til glæde for alle.

Malling Kirke har haft godt samarbejde med DKV igennem mange år, det er opbygget tradition for udstillinger i sognegården til stor glæde for hele byen. Her låner sognegården vinduerne ud til DKV og så bliver denne borgergruppe, som i vores samfund ellers er så usynlige, pludselig synlig i vores lille by. Det arbejde der laves på DKV har altid et stort indhold og en værdi ud over selv aktiveringen og det giver selvrespekt, noget at tale om og noget at møde omverden med til glæde for alle.

Mvh sognepræst Christine Bugge.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Christine Bugge

Indsendt

18/11/2022 17:05

Sagsnummer

HS3885354

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Indkaldelse af ideer og forslag
Område
Hele kommunen
Hørings-id

H520

Kontakt

Tine Niemann

Telefonnummer:  41 85 83 69