Gå til hovedindhold

Høringssvar

Vedrørende planer om at lukke Musik & Medieværkstedet

Musik & Medieværkstedet gør et vigtigt og afgørende stykke arbejde for en gruppe sårbare mennesker, som ikke kan gå et andet sted hen og finde et reelt alternativ. Et unikt arbejde, som Aarhus, som musik- og kulturby, kan være stolt af at have under sin vinge.
Som pårørende til en bruger med autisme er jeg meget taknemmelig for, at Musik & Medieværkstedet findes. For at ildsjæle gennem mange år har formået at opbygge et sted, hvor mennesker med særlige behov kan få den nødvendige ro, tryghed og støtte til at gøre det, som de er bedst til – i dette tilfælde at spille musik.
TAK for at bidrage til trivsel, livsindhold og selvfølelse hos en gruppe, som har brug for noget særligt for at kunne få deres evner i spil og komme til at blomstre.
TAK for at de får mulighed for at give noget tilbage til verden ved at bidrage til andres glæde. For en omfattende koncertvirksomhed, herunder for de mange ”Koncerter mod Angst og Ensomhed”, som blev afholdt i sikker afstand under coronanedlukningen.
TAK for de forbilleder og det håb de er for andre mennesker med særlige behov.
TAK for deres repræsentation af Aarhus og Danmark ved festivaler i ud- og indland, hvor blandt andre bandet The Mumes har været med til at sætte Aarhus på verdenskortet. Hvor de udover et højt musikalsk niveau er med til at vise, at med de rette rammer, er der plads til et godt liv for os alle sammen.
Det er livskvalitet og inspiration på så mange niveauer. Sluk ikke dette lys. Det tager et øjeblik at nedlægge og mange år at opbygge. En lille økonomisk gevinst nu og her, et stort tab for de enkelte, deres familier, deres publikum og for samfundets syn på mennesker med funktionsnedsættelse.
Bevar Musik & Medieværkstedet.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Bodil Toft

Indsendt

23/11/2022 19:30

Sagsnummer

HS6785340

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Indkaldelse af ideer og forslag
Område
Hele kommunen
Hørings-id

H520

Kontakt

Tine Niemann

Telefonnummer:  41 85 83 69