Gå til hovedindhold

Høringssvar

Jeg ønsker mig at det faste personale bliver på Ryhave Kollegiet

Det er svært for mig at forestille mig, hvem der skal hjælpe mig, hvis man fjerner det faste personale fra Ryhave Kollegiet. De er der altid til at løfte ens humør, hvis man har en dårlig dag.
Det er altid dem, jeg går til, hvis jeg modtager et vigtigt brev – og uden deres hjælp, ville man ikke kunne handle rettidigt. At dele sine private breve og bede om hjælp til at forstå dem, ville man ikke gøre med hvem som helst. Det faste personale hjælper også med praktiske ting, man har brug for hjælp til at få til at fungere i hjemmet. Dette ville også være grænseoverskridende at skulle bede en vilkårlig frivillig om hjælp til. Jeg deler informationer omkring mit helbred med det faste personale, og det gør jeg kun, fordi jeg er tryg ved, at de kan hjælpe mig med at komme til lægen/sygehuset.
Når man samtidig også er mor, så er der også et barn, som knytter sig til det faste personale. Det ville være meget utrygt at skulle lukke nogen ind, som ikke kender mig og som mit barn heller ikke kender. Jeg kan derfor ikke forestille mig, at jeg ville bruge fællesområderne, hvis man fjerne det faste personale.
De er også en stor støtte for en, når man er enlig, ung førstegangsmor. Der er mange ting, som kan være svære, når man aldrig har prøvet det før. Her står det faste personale altid til rådighed, når man har brug for vejledning til, hvordan man gør tingene bedst med sit lille barn. Det ville være meget utrygt at skulle bo her uden det faste personale – og jeg tror ikke, der er nogen, der ville blive boende, hvis det kommer til at ske.
De hjælper mig også rigtig meget ved at rådgive mig økonomisk og også ift. min uddannelse.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

aline kiza

Indsendt

24/11/2022 12:28

Sagsnummer

HS0754899

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Indkaldelse af ideer og forslag
Område
Hele kommunen
Hørings-id

H520

Kontakt

Tine Niemann

Telefonnummer:  41 85 83 69