Gå til hovedindhold

Høringssvar

Vedr. Ryhavekollegiet

Kære Århus kommune
Vedr. Ryhavekollegiet

Som 26 årig stod helt alene med min datter på kun 4 mdr. Mit ægteskab på 5 år var ved at ende, jeg var en ligesom de andre på Ryhavekollegiet som oplevede vanskeligheder i mit ægteskab.
Jeg havde en mildt efterfødselsdepression og min barsel var ved at blive færdig fordi jeg kun havde søgt om 6 måneders barsel fra mit studie på Århus universitet; Kandidat i uddannelsesvidenskab.
Jeg følte mig fortabt.
Jeg følte mig som en fisk som var strandet.
Jeg fandt Ryhavekollegiet og flyttede ind ret hurtigt. Det var der jeg mødte en medarbejder som faktisk fik en stor betydning for min heling. Denne medarbejder var den første som hjalp mig med åbne arme på alle fronter.
Jeg kendte ikke til systemet, jeg kendte ikke til mine rettigheder som enlig, og lad os antage at jeg kendte til dem havde jeg på ingen måde motivation eller mental overskud til at få gjort nogle af de ting jeg skulle.
Denne medabejder hjalp mig med alt! Hun afholdte møder hver uge for at følge op på mig, hun hjalp mig med at søge alt nødvendigt. Takket være de medarbejder gjordet det at vi følte os som et fælleskab, som en familie.
Uden hende ville mit ophold på Ryhavekollegiet aldrig have været det samme! Hendes rolle under hele mit ophold var alt afgørende for mig! Uden hende ville jeg føle mig alene, ikke hørt, ikke forstået. Hun lyttede til mig, hun hjalp mig og hun motiverede mig og jeg følte mig tryg, fordi der var en som jeg kunne henvende mig til.
De hjalp mig med at komme videre derfra meget stærkere.
Så jeg beder jer inderligt om ikke at spare på medarbejderne på Ryhavekollegiet.
Uden medarbejder på Ryhavekollegiet vil ingenting være det samme. Meningen med Ryhavekollegiet var for mig at der var nogle faglige personer jeg kunne tale med, betro mig til, og søge tryghed hos. Ikke at der var en lejlighed på 2 værelser. For det kunne jeg også finde alle andre steder i Århus!
Uden dem vil man ikke kunne være en familie eller skabe fælleskab på Ryhavekollegiet.
I må spare på alt andet end medarbejdere på Ryhavekollegiet!

Mvh
Seda
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Seda Yüksek

Indsendt

24/11/2022 13:44

Sagsnummer

HS3101741

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Indkaldelse af ideer og forslag
Område
Hele kommunen
Hørings-id

H520

Kontakt

Tine Niemann

Telefonnummer:  41 85 83 69