Gå til hovedindhold

Høringssvar

Lukning af Det Kreative Værksted

Det Kreative Værksted er sted hvor udviklingshæmmede kan komme og få hjælp til at udtrykke sig kreativt på måder som de på egen hånd har svært ved. Nu er min egen mor dramalærer derude, og til deres teateropvisninger kan man på allernærmeste hold opleve hvordan elever, der ellers ofte har svært ved at udtrykke sig, får mulighed for at blive en del af noget så socialt og kreativt som en teaterforestilling.
Selvom eleverne er så forskellige og har forskellige behov, kan man altid regne med at de enormt dygtige og omsorgsfulde lærere tager sig af dem hver og en. Hvis man besøger stedet, kan man mærke hvordan lærerne tager sig tid til at lære den enkelte elev at kende, så de alle kan få det meste ud af hver eneste dag.
Derudover er Det Kreative Værksteds interaktioner med omverdenen, som f.eks. deres samarbejde med Malling Skole, med til at give børn og unge en bedre forståelse af, hvad det vil sige at være udviklingshæmmet. Dette kan ikke være andet en sundt for unges udvikling af forståelse for forskellighed, hvilket er noget vi godt kunne have brug for mere af.
Det ville på alle måder være en skam at spare Det Kreative Værksted, da det er et virkelig godt tilbud for folk, der har brug for den opmærksomhed og de trygge rammer som Det Kreative Værksted kan tilbyde. Du finder ikke et sted, hvor der bliver taget så godt hånd om dem, der har det sværest.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Buster Hedemann Svinth

Indsendt

24/11/2022 17:09

Sagsnummer

HS1587249

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Indkaldelse af ideer og forslag
Område
Hele kommunen
Hørings-id

H520

Kontakt

Tine Niemann

Telefonnummer:  41 85 83 69