Gå til hovedindhold

Høringssvar

Bevar Det Kreative Værksted!!!

At komme på Det Kreative Værksted er at komme ind i en familie. Her er mennesker, der trods store udfordringer, faktisk har en plads og en stor værdi i et farverigt fællesskab. Som freelance underviser på stedet har jeg gennem de år, jeg har arbejdet der, med beundring observeret, hvordan lærerne løfter opgaven med at skabe en meningsfuld hverdag for denne gruppe af mennesker, som ellers let ville blive 'dømt ude' i livets andre sammenhænge.

Igennem kreative fag producerer brugerne skuespil og udstillinger, der vises i byen, og produkter, der sælges på marked. Brugerne har en kæmpe glæde og stolthed over de ting, de laver. Det er mennesker, der er på overarbejde i livet. At se dem trives og udfolde sig på DKV er smukt. Og det er lærerne på stedet, som skaber rammerne for at udfordre denne gruppe med stor empati og i et trygt miljø. Borgene er aktive i denne sammenhæng, de hjælpes ad, med hvad de nu kan. Socialt bliver de udfordret på at rumme hinanden og DKV har et fokus på hvordan, man taler ordentlig sammen osv. På så mange niveauer gør DKV et kæmpe stort arbejde for at denne gruppe udsatte borgere har et liv, hvor de kan føle sig værdsat og gå på arbejde og have en plads i verden.

Det giver ikke mening at lukke dette fantastiske sted! Jeg tør slet ikke tænke på hvilke konsekvenser det vil have for denne gruppe mennesker, for hvem dette er hele deres liv.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Julie Bach

Indsendt

24/11/2022 17:55

Sagsnummer

HS8344194

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Indkaldelse af ideer og forslag
Område
Hele kommunen
Hørings-id

H520

Kontakt

Tine Niemann

Telefonnummer:  41 85 83 69