Gå til hovedindhold

Høringssvar

Vedr. Det Kreative værksted i Malling

Det er en misforstået besparelse, når kommunen vælger at placere borgere med særlige behov i større fælleskaber. Disse borgere bliver ofte ekstra påvirket af deres omgivelser - fx støj, store og uoverskuelige rum, samt reagerer på de øvrige borgere og deres forskelligheder.
Ved at fjerne de mindre beskæftigelsestilbud, og samle borgere i større grupper, som en del af en besparelse, er jeg af den klare opfattelse, at de samme penge der her bliver "sparet", vil kommunen være nødt til at bruge i et endnu større omfang på fx: ekstra normering til de borgere, der ikke kan være i de store fællesskaber uden langt mere personale, behandling af borgere, der udvikler angst osv.
Derudover sygemeldinger og opsigelser blandt personaler, der i højere grad skal håndtere en mere blandet målgruppe. De forskellige aktivitetstilbud er i forvejen pressede på pladsmangel og alt for mange borgere de skal tage imod.
Hvad er det man vil byde både personalet, og de borgere der skal opholde sig på et aktivitetstilbud i mange timer hver dag?
Hvordan tænker man denne besparelse ind i den i forvejen pressede situation, hvor der er mangel på pædagoger?
Hvordan forstiller man sig, at man vil fastholde pædagoger i deres arbejde?
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Jannie henriksen

Indsendt

30/10/2022 13:34

Sagsnummer

HS7900065

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Indkaldelse af ideer og forslag
Område
Hele kommunen
Hørings-id

H520

Kontakt

Tine Niemann

Telefonnummer:  41 85 83 69