Gå til hovedindhold

Høringssvar

Sparekatalog for Kultur og Borgerservice

Hjortshøj Ungdomsklub (HUK)

I en tid hvor unges mistrivsel er i top, vælger Aarhus Kommune at sætte en besparelse på netop de unges område på brættet.
I en by som Hjortshøj er der i forvejen ikke mange steder at mødes, men vi har heldigvis HUK. De gør er fantastisk stykke arbejde og skaber et sted hvor de unge kan mødes i et fællesskab. Lukker man det, lukker fællesskabet.
Med engagerede medarbejdere der sørger for at alle føler sig velkomme, sørger de for at den enkelte unge føler sig set og hørt. Nogle selv når de er startet på ungdomsuddannelse.
Det vil være et kæmpe tab for byen nu, og i fremtiden, hvis man vælger at lukke HUK. For det er dét man gør, hvis man vælger at fjerne tilskudddet. Og så i en tid hvor mistrivslen er så høj bland unge. Her er et sted hvor de unge føler de hører til. Det vil være et kæmpe selvmål hvis voksne i Aarhus byråd vælger at lukke et velfungerende tilbud for unge i Hjortshøj. Jeg håber, at politikerne finder andre områder at spare på. Måske områder der rammer dem selv. Måske Borgmesterens Afdeling kunne kigge lidt på sig selv og egne ambitioner ift besparelser, så det ikke var børnene der blev ramt.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Helle Dagø Vittrup

Indsendt

07/11/2022 22:09

Sagsnummer

HS9555231

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Indkaldelse af ideer og forslag
Område
Hele kommunen
Hørings-id

H521

Kontakt

Alice Johnsen

Mail: aljo@aarhus.dk 

Telefonnummer: 30 91 35 44