Gå til hovedindhold

Høringssvar

Sparekatalog for Kultur og Borgerservice

Lukning af FO-klubber

Jeg synes det er helt ude af proportion, at man vil fratage de unge muligheden for FO-klubber, som i nogle områder er det eneste fungerende tilbud til de unge.
Skal de unge, som bor i udkanten af kommunen, nu flakke rundt, uden et samlingssted, hvor man i trygge rammer kan mødes med jævnaldrende og dyrke de sunde interesser, det er jo trods alt ikke alle der er sådan stillet, at de kan benytte sig af tilbud inde i Aarhus, hvorfor dette forslag også får en social slagside.

Og hvad får man egentlig til gengæld for nedskæringerne - jeg synes da jeg betaler præcis den samme kommuneskat som tidligere, men alligevel forringer man til stadighed vilkårerne for borgerne.
Jeg tror egentlig langt de fleste borgere i Aarhus kommune med glæde vil betale en smule mere i skat til gengæld for mere ro til sundhedssystemet, og bedre vilkår for vores børn, unge og ældre.
Drop alle de evindelige besparelser, og giv os i stedet noget af den velfærd Danmark oprindelig blev kendt for ude i verden.
Jeg vil gerne opfordre til, at man fremadrettet genovervejer prioriteringen i byrådet, for jeg tror ikke den har borgernes opbakning.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Martin

Indsendt

07/11/2022 23:18

Sagsnummer

HS1927486

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Indkaldelse af ideer og forslag
Område
Hele kommunen
Hørings-id

H521

Kontakt

Alice Johnsen

Mail: aljo@aarhus.dk 

Telefonnummer: 30 91 35 44