Gå til hovedindhold

Høringssvar

Sparekatalog for Kultur og Borgerservice

HeadQuarters

I de mange år hvor jeg selv har spillet musik, og besøgt mange forskellige spillesteder, har jeg få gange set sådan et engagement og lignende ildsjæle, som bevæger sig nede i Bygning Cs (Brobjergsskolen) kælder.
Det er nemlig nede på HeadQuarters, hvor de i 12 år ikke kun har bidraget til kulturlivet ved at give Aarhus mulighed for at se mange forskellige musikgenrer på en scene - disse oplevelser er desuden blevet leveret til 200%.
Lige fordelt på blod, sved, tårer og passion. Folk der har knoklet og knoklet for at give store som små navne en chance for at få fremføre deres musik. Og ikke nok med musikken, uden også for at gæster skal have en hyggelig aften når HeadQuarters' dansegulv åbner op. Selvom der gang på gang har været en endeløs storm af modgang der er blevet serveret i venuets retroansigt, har stedet overlevet. Det ville sgu være en skam af en anden verden, hvis Ole Løhde, Amira Gluhic og resten af HeadQuarters, skulle være nødt til at pakke sammen fordi bygningen skal rives.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Hampus Wahlgren

Indsendt

08/11/2022 16:49

Sagsnummer

HS4623155

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Indkaldelse af ideer og forslag
Område
Hele kommunen
Hørings-id

H521

Kontakt

Alice Johnsen

Mail: aljo@aarhus.dk 

Telefonnummer: 30 91 35 44