Gå til hovedindhold

Høringssvar

Sparekatalog for Kultur og Borgerservice

Stop nedskæringer i kulturen

Det er sådan et forslag som dette, der gør at Århus ikke længere føles som min by. At fjerne velfungerende kultur er en kortsigtet og ugennemtænkt beslutning.
Det er problematisk at HeadQuarters ikke engang et nævnt i forslaget, da de bliver tvunget væk (fra hvor man i øvrigt gerne vil holde SPOT).
Det er fuldstændig forrykt kun at tilbyde soloundervisning til "særligt motiverede børn" og gøre resten til holdundervisning. Det er svært at lave hold med samme niveauer og interesser og samtidig møde alle børn, hvor de er musikalsk. Det kan da kun gå udover netop motivationen. Det ville desuden skabe en elitekultur på et sted, hvor man kommer for at snuse til en interesse og dyrke musikalitet, og det vil udsulte et vigtigt vækstlag. Holdundervisning er godt til nogle ting og er et fint tilvalg, men det er naivt at tro, at man kan få samme kvalitet ud af den spareøvelse, som man har nu, hvor man selv har valget.
Det er ionisk, at vi har været europæisk kulturhovedstad, når der er et byråd, der tilsyneladende vil fjerne den. Jeg kan kun undre mig over, hvem der ønsker sig en så kulturfattig by som foreslås her.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Asta Rebien

Indsendt

08/11/2022 17:16

Sagsnummer

HS0666111

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Indkaldelse af ideer og forslag
Område
Hele kommunen
Hørings-id

H521

Kontakt

Alice Johnsen

Mail: aljo@aarhus.dk 

Telefonnummer: 30 91 35 44