Gå til hovedindhold

Høringssvar

Sparekatalog for Kultur og Borgerservice

Lukning og nedrivning af HeadQuaters

At lukke en så mangfoldigt kulturinstitution som HQ/Bora Bora vil være endnu en falliterklæring fra den tidligere selvudråbte kulturhovedstad Århus.
Fremfor at lave ligegyldig symbolpolitik som ex bilfrie søndag, ville det klæde Århus, at bakke op om den virkelige levende og skabende kultur, fremfor metervarekultur til Hr og Fr Hakkebøf som ex Rammstein på Århus stadion og leflen for kunsterne fra en svunden tid som koncerten i forbindelse med festugen i Rådhusparken.
Hr og Fr Hakkebøf skal også opleve kultur - bevares - den ene eller to gange om året, de gør der, skal bare ikke gøres på bekostning af et levende, pulserende aktivt kulturelt åndehul som HQ, det er det alt for vigtigt og værdifuldt til.
HQ er pulsen i Århus, her møder ex metalhoveder salsadansende glade mennesker hinanden og sød kultur opstår. Upcomming bands har mulighed for at arrangere og afvikle udsolgte koncerter med dygtig hjælp for de fantastiske ansatte. Nye upcomming navne indenfor amme genrer oplever succes og mennesker der støtter dem og viser respekt.
HQ er et sted som intet andet, drevet af mennesker med passion, dygtighed og professionalisme man sjældent finder andre steder.
Det vil ikke bare være synd og skam, at lukke og rive HQ ned, det vil være et kulturelt selvmål og endnu en skamplet på Århus kommunes brogede historie.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Morten Sandvei

Indsendt

08/11/2022 17:46

Sagsnummer

HS6738839

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Indkaldelse af ideer og forslag
Område
Hele kommunen
Hørings-id

H521

Kontakt

Alice Johnsen

Mail: aljo@aarhus.dk 

Telefonnummer: 30 91 35 44