Gå til hovedindhold

Høringssvar

Sparekatalog for Kultur og Borgerservice

Lukningen af teater Katapult

Jeg er jævnlig bruger af de fleste af byens teatertilbud og har en vis forståelse for, at også dette område må bidrage til nødvendige besparelser. Men at det reelt skal betyder en lukning af Katapult, forstår jeg ikke. Her havde jeg foretrukket plæneklippermetoden, så alle teatrene måtte bidrage - efter evne.
Katapults egne forestillinger og initiativer er originale og ligner ikke det, de andre grupper præsenterer. Og jeg har i øvrigt svært ved at forestille mig, at faciliteterne passer til de forestillinger, Bora-Bora laver.

Når I skriver, at "Det prioriteres at bevare tilskuddet til de 4 små storbyteatre uændret, da de både i forhold til publikum, kunstnerisk kvalitet og betydning for byens kulturmiljøer spiller en vigtig rolle." - så gælder den begrundelse ærlig talt også for Katapult og deres egenart.

Så lad den gruppe teatre som foreslået deles om byrden efter evne - der er ingen grund til at lukke det ene og tilbyde et af de andre betingelser, der formodentlig ikke passer dem ret godt. At begrundelsen for netop denne manøvre, at man så kan rive noget af Brobjergskolen ned... det er ikke kulturpolitik!
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Teddy Petersen

Indsendt

08/11/2022 19:58

Sagsnummer

HS0197214

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Indkaldelse af ideer og forslag
Område
Hele kommunen
Hørings-id

H521

Kontakt

Alice Johnsen

Mail: aljo@aarhus.dk 

Telefonnummer: 30 91 35 44