Gå til hovedindhold

Høringssvar

Sparekatalog for Kultur og Borgerservice

HQ, Bora Bora og Teater Katapult

Stop nu med at skære ned på kultur i Aarhus, har den ikke lidt nok de seneste år? Og ikke nok med det - så vælger man her at ville skære ned på kulturtilbud der ikke kun har overlevet, men faktisk er kommet tilbage styrkede og blomstrende i tiden efter. Et vidnesbyrd om at folk rigtig gerne vil de steder og har savnet dem.

At lukke HQ ville være et hårdt slag for det aarhusianske musikalske og kunstneriske vækstlag. Her er der plads til undergrunden, upcoming og de lidt skæve kunstneriske udtryk. HQ er med til at skabe en scene for kunstnere der er ved at finde fodfæste såvel som etablerede, med højt til loftet, hjerterum og med kulturen i centrum. Derudover er HQ den perfekte balance mellem et spillested og en natklub med plads til forskellighed og med mangfoldighed i højsædet - en sjældenhed i Aarhus ellers comercielle bierstube natteliv.

Teater katapult og Bora Bora er ligeledes bæredygtige og progressive teatertilbud der ville være ærgerlige at miste. De har plads til dramatik ud over det gængse og er nyskabende ift. moderne teater. Her bør katapult akadamiet også nævnes og deres arbejde for at bringe teater tættere på brugerne.

Steder som disse bør bevares for kulturdiversiteten i Aarhus!
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Sigurd Hougaard

Indsendt

08/11/2022 22:27

Sagsnummer

HS0891257

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Indkaldelse af ideer og forslag
Område
Hele kommunen
Hørings-id

H521

Kontakt

Alice Johnsen

Mail: aljo@aarhus.dk 

Telefonnummer: 30 91 35 44